Etusivu  sähköpotkulauta
Tuotenimi: sensor controlled electrically power assisted scooter
Malli: LME-150S/ latauslaite:HGCS16VATS
Tekniset arvot: 8'' renkaat, 150W, max 15km/h, toim. 10 km, akku 22V, 2600Ah(mAh?)/ LaLa:input 100-240V, 0,35A; output 25,2V, 500mA
Tuoteryhmä: Tavara
Viivakoodi:
Vaaranlaji: Sähköisku
Toimenpide: Palautusmenettely
Tapausnumero: KIH-20181121-02

Kuvat

 

Toimintaohjeet

Toiminnanharjoittaja on vapaaehtoisesti järjestänyt tuotetta koskevan palautusmenettelyn. Lisäksi Tukes on päätöksellään velvoittanut toiminnanharjoittajaa lopettamaan välittömästi tämän tuotteen markkinoinnin, myynnin ja muun luovuttamisen sekä ryhtymään toimenpiteisiin, joilla myymättömät tuotteet saadaan kerätyksi pois markkinoilta. Kuluttajansuojalain mukaan tuotteen saa virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) palauttaa ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voida tehdä, myyjällä on oikeus antaa korvaava tuote tilalle tai viime kädessä kaupan saa purkaa. Kuluttajansuojalaissa muutoksineen on tarkemmin kerrottu menettelystä.

 

Vastuutaho

Maahantuoja
Preeco Trading Oy
Aleksanterinkatu 26 A
15140 LAHTI
 

Ilmoitukset ja tiedotteet

Tuotteella ei ole ilmoituksia tai tiedotteita.
 

Toimenpiteen syy

Liitäntälaitteen muuntajan ensiö- ja toisiopiirien välinen eristys ei täytä vahvistetulle eristykselle tuotestandardissa annettuja vaatimuksia. Tästä aiheutuu käyttäjälle sähköiskun vaara.

 

Toimenpide / Päätös

Toiminnanharjoittaja on vapaaehtoisesti ryhtynyt tuotetta koskevan palautusmenettelyn järjestämiseen. Lisäksi Tukes on antanut asiasta myyntikieltopäätöksen.

 

© Tukes 2023