Etusivu  Sähkökäyttöinen hiiri- ja rotanloukku
Tuotenimi: Ötökkä
Malli: Sähköinen rotanloukku (liitäntälaite: FT-T-002L-5)
Tekniset arvot: Input: 100-240VAC, 50/60Hz, IPX0, Class II. Output: 6VDC, 1000mA
Tuoteryhmä: Kotitalouslaitteet
Viivakoodi: 6416273058657
Vaaranlaji: Sähköisku
Toimenpide: Kielto asettaa tuote saataville markkinoilla
Tapausnumero: JAT-20200226-01

Kuvat

 

Toimintaohjeet

Tukesin päätöksellä talouden toimija on määrätty lopettamaan tuotteen myynnin ja muun luovuttamisen; mukaan lukien uudet toimitukset jälleenmyyjille. Koska tuotteesta ei aiheudu välitöntä vaaraa hengelle, terveydelle tai omaisuudelle, talouden toimijaa ei ole velvoitettu keräämään tätä tuotetta pois jälleenmyyjiltä tai loppukäyttäjiltä. Kuluttaja voi kuitenkin kuluttajasuojalain mukaan palauttaa tuotteen virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voi tehdä, on myyjällä oikeus antaa korvaava tuote tilalle tai viime kädessä kaupan saa purkaa. Menettelystä on kerrottu tarkemmin kuluttajansuojalaissa.

 

Vastuutaho

Maahantuoja
Horisont Enterprises Ltd. Oy
Atomitie 5 B, 1 krs
00370 HELSINKI
Puh. 09-686 6720
www.horisontenterprises.fi
 

Ilmoitukset ja tiedotteet

Tuotteella ei ole ilmoituksia tai tiedotteita.
 

Toimenpiteen syy

Laitteen verkkoliitäntäkojeen ensiö- ja toisiopiirien välinen eristys ei täytä vahvistetulle eristykselle asetettuja vaatimuksia. Verkkoliitäntäkojeen sisäisten johtimien kiinnitys ei täytä tuotestandardissa annettuja vaatimuksia. Tuote ei täytä sähköturvallisuuslain (1135/2016) eikä tuotetta koskevan eurooppalaisen harmonisoidun standardin EN 60335 vaatimuksia.

 

Toimenpide / Päätös

Tukes on antanut asiasta päätöksen, jolla yritystä kielletään asettamasta tuotetta saataville markkinoilla. Yritys ei saa enää myydä tai muuten luovuttaa tuotteita, joita päätös koskee. Päätös koskee kuvan mukaisella verkkoliitäntälaitteella (Modell: FT-T-002L-5) olevaa tuotetta.

 

© Tukes 2024