Etusivu  PT 3 Eläinten hygienia
Tuotenimi: Oxykol, hapettava desinfiointiaine
Malli:
Tekniset arvot:
Tuoteryhmä: Biosidit
Viivakoodi:
Vaaranlaji: Kemiallinen
Toimenpide: Markkinoilta poisto
Tapausnumero: JUO-20190828-02

Kuvat

 

Toimintaohjeet

Tukes on päätöksellään määrännyt yrityksen lopettamaan vaatimustenvastaisten tuotteiden toimittamisen, sekä suorittamaan toimenpiteet, joilla vaatimustenvastaiset tuotteet poistetaan markkinoilta. Puute tuotteen turvallisuudessa tai vaatimustenmukaisuudessa on kuluttajansuojalain mukainen tavaran virhe. Virheen oikaisussa ohjeita ja sovitteluapua antaa kuluttajaneuvonta www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta.

 

Vastuutaho

Jakelija
Beretta Palvelut Oy
Opastinsilta 10
00520 HELSINKI
Puh. 010 8333 933
www.beretta.fi
 

Ilmoitukset ja tiedotteet

Tuotteella ei ole ilmoituksia tai tiedotteita.
 

Toimenpiteen syy

Kyseiselle tuotteelle on oltava EU:n biosidiasetuksen mukainen lupa ennen sen asettamista saataville markkinoilla tai ennen käyttöä.Tuotteelle piti hakea on hyväksyntää 1.10.2017 mennessä. Tuote sisältää peretikkahappoa, joka on biosidinen tehoaine.Tuotteella ei ole biosidiasetuksen mukaista hyväksyntää Suomen markkinoille, joten valmisteet tulee myös kerätä pois jakeluketjusta ja käytöstä.

 

Toimenpide / Päätös

Yritys on vapaaehtoisesti ryhtynyt toimenpiteisiin, jolla tuotteet kerätään pois markkinoilta. Tukes on lisäksi antanut päätöksen, jolla yritys on määrätty poistamaan vaatimustenvastaiset tuotteet markkinoilta.

 

© Tukes 2022