Etusivu  Muuntaja led-valoille
Tuotenimi: MW Mean Well
Malli: HLG-80H-12
Tekniset arvot: 100-240V, 50/60Hz, 0,85A, 12VDC / 5,0A, class I, IP67, SELV, tc 80°C, ta 60°C
Tuoteryhmä: Valaisimet ja valaisintarvikkeet
Viivakoodi:
Vaaranlaji: Sähköisku
Toimenpide: Kielto asettaa tuote saataville markkinoilla
Tapausnumero: YNS-20181116-03

Kuvat

 

Toimintaohjeet

Tukesin päätöksellä talouden toimija on määrätty lopettamaan tuotteen myynnin ja muun luovuttamisen; mukaan lukien uudet toimitukset jälleenmyyjille. Koska tuotteesta ei aiheudu välitöntä vaaraa hengelle, terveydelle tai omaisuudelle, talouden toimijaa ei ole velvoitettu keräämään tätä tuotetta pois jälleenmyyjiltä tai loppukäyttäjiltä. Kuluttaja voi kuitenkin kuluttajasuojalain mukaan palauttaa tuotteen virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voi tehdä, on myyjällä oikeus antaa korvaava tuote tilalle tai viime kädessä kaupan saa purkaa. Menettelystä on kerrottu tarkemmin kuluttajansuojalaissa.

 

Vastuutaho

Maahantuoja
Movetec Oy Ab
Suokalliontie 9
01740 VANTAA
Puh. 095259230
www.movetec.fi
 

Ilmoitukset ja tiedotteet

Tuotteella ei ole ilmoituksia tai tiedotteita.
 

Toimenpiteen syy

Muuntaja (liitäntälaite) on varustettu PVC-eristeisellä liitäntäkaapelilla. Muuntajan mukana ei ole toimitettu suomen- ja ruotsinkielistä asennusohjetta. Tuote ei täytä sähköturvallisuuslain (1135/2016) eikä tuotetta koskevan eurooppalaisen harmonisoidun standardin EN 61347 vaatimuksia.

 

Toimenpide / Päätös

Tukes on antanut asiasta päätöksen, jolla yritystä kielletään asettamasta tuotetta saataville markkinoilla. Päätös koskee muuntajaa (liitäntälaitetta), joka on varustettu PVC-eristeisellä kytkentäkaapelilla. Yritys ei saa enää myydä tai muuten luovuttaa tuotteita, joita päätös koskee.

 

© Tukes 2024