Etusivu  Pistorasia termostaatilla
Tuotenimi: vatti
Malli: 680007
Tekniset arvot: 230 V~, 50 Hz, (Max) 16 A
Tuoteryhmä: Asennustarvikkeet, kaapelit, komponentit
Viivakoodi: 6438168101620
Vaaranlaji: Palo
Toimenpide: Kielto asettaa tuote saataville markkinoilla
Tapausnumero: YNS-20181009-01

Kuvat

 

Toimintaohjeet

Tukesin päätöksellä talouden toimija on määrätty lopettamaan tuotteen myynnin ja muun luovuttamisen; mukaan lukien uudet toimitukset jälleenmyyjille. Koska tuotteesta ei aiheudu välitöntä vaaraa hengelle, terveydelle tai omaisuudelle, talouden toimijaa ei ole velvoitettu keräämään tätä tuotetta pois jälleenmyyjiltä tai loppukäyttäjiltä. Kuluttaja voi kuitenkin kuluttajasuojalain mukaan palauttaa tuotteen virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voi tehdä, on myyjällä oikeus antaa korvaava tuote tilalle tai viime kädessä kaupan saa purkaa. Menettelystä on kerrottu tarkemmin kuluttajansuojalaissa.

 

Vastuutaho

Maahantuoja
Scandic Trading House Oy Ltd
Yrittäjänkaari 7
30420 FORSSA
 

Ilmoitukset ja tiedotteet

Tuotteella ei ole ilmoituksia tai tiedotteita.
 

Toimenpiteen syy

.Tuote ei täytä sähköturvallisuuslain (1135/2016) eikä tuotetta koskevan eurooppalaisen harmonisoidun standardin EN 60730 vaatimuksia. Pistorasiaosan mitoitus on liian löysä.

 

Toimenpide / Päätös

Tukes on antanut asiasta päätöksen, jolla yritystä kielletään asettamasta tuotetta saataville markkinoilla. Yritys ei saa enää myydä tai muuten luovuttaa tuotteita, joita päätös koskee.

 

© Tukes 2022