Etusivu  Tuttiketju
Tuotenimi: Baby Wallaby
Malli:
Tekniset arvot:
Tuoteryhmä: Tavara
Viivakoodi:
Vaaranlaji: Tukehtuminen
Toimenpide: Palautusmenettely
Tapausnumero: ASL-20210624-01

Kuvat

 

Toimintaohjeet

Poista käytöstä välittömästi Baby Wallaby -tuttiketjut black/musta (tuotenumero 303020), natural/valkoinen (tuotenumero 304020) ja coconut/vaaleanruskea (tuotenumero 306020)! Palautusmenettelypäätöksellä toiminnanharjoittaja on velvoitettu suorittamaan toimenpiteet, joiden avulla markkinoilla (myynnissä) ja loppukäyttäjillä jo olevat tuotteet saadaan kerättyä takaisin. Kuluttajansuojalain mukaan tuotteen saa virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) palauttaa ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voida tehdä, myyjällä on oikeus antaa korvaava tuote tilalle tai viime kädessä kaupan saa purkaa. Kuluttajansuojalaissa muutoksineen on tarkemmin kerrottu menettelystä.

 

Vastuutaho

Valmistaja
Baby Wallaby Oy
Louhentie 8 B 5
02130 ESPOO

 

Ilmoitukset ja tiedotteet

 

Toimenpiteen syy

Tuttiketjujen black/musta (tuotenumero 303020), natural/valkoinen (tuotenumero 304020) ja coconut/vaaleanruskea (tuotenumero 306020) vaatekiinnike hajosi testissä. Vaatekiinnikkeestä irtoavat pienet osat voivat aiheuttaa tukehtumisvaaraa lapselle.

 

Toimenpide / Päätös

Tukes on antanut asiassa myyntikieltopäätöksen sekä määrännyt toiminnanharjoittajaa järjestämään tuotetta koskevan palautusmenettelyn ja poistamaan nämä tuotteet markkinoilta. Toiminnanharjoittaja on vapaaehtoisesti lisännyt takaisinvedon koskemaan myös tummanruskeaa Baby Wallaby -tuttiketjua (tuotenumero 305020).

 

© Tukes 2024